MacBook Hoes 12 inch van CoverBee

Al onze MacBook Hoezen 12 inch in één overzicht:

    Het spijt ons, deze maat is in zijn geheel uitverkocht.
  • Stylish Bee
Stijlvolle MacBook 12 inch bescherming..

De MacBook hoes 12inch van CoverBee is speciaal voor dit Apple product ontworpen. De 13 inch MacBook hoezen zien er super bijzonder uit en hebben een zachte beschermlaag, waardoor jouw 12” MacBook er goed beschermd in zit en niet veel kan schuiven tijdens het reizen. Zowel de MacBook Air en MacBook Pro passen perfect. Deze maat is beschikbaar in al onze hippe designs, waardoor je in het middelpunt van de belangstelling zult staan!
Er bestaat geen twijfel over dat deze maat de populairste maat MacBook hoes is die wij hebben. Een 13 inch MacBook is waarschijnlijk het meest handige en gekochte formaat MacBook dat er te verkrijgen is. Wil je opvallen tussen al die Macbook 13 inch gebruikers? Koop dan een 13 inch MacBook sleeve van Coverbee!

Wij willen graag uw Macbook zo goed mogelijk bescherming bieden, door prachtige kwaliteit hoezen met mooie opvallende opdruk!  De sleeves van Coverbee zijn gewaagd en zullen mensen nieuwsgierig maken. Je maakt de blits met je hoes op school, werk of gewoon thuis met familie. Ze zijn ook ideaal om als cadeau te geven, wanneer u weet dat iemand Apple gek is of een MacBook heeft. Één ding staat vast; je bent BEELOVED met zo’n cadeau! Het Coverbee-Team wil graag nog even melden dat het bedrijf sociaal verantwoord zijn producten laat maken, waardoor uw aankoop anderen helpt.