MacBook Hoes 13 inch van CoverBee

Al onze MacBook Hoezen 13 inch in één overzicht:

Stijlvolle MacBook 13 inch bescherming..

De MacBook hoes 13 inch van CoverBee is speciaal voor dit Apple product ontworpen. De 13 inch MacBook hoezen zien er super bijzonder uit en hebben een zachte beschermlaag, waardoor jouw 13” MacBook er goed beschermd in zit en niet veel kan schuiven tijdens het reizen. Zowel de MacBook Air en MacBook Pro tot het model 2018 passen perfect. Deze maat is beschikbaar in al onze hippe designs, waardoor je in het middelpunt van de belangstelling zult staan! 

Als je een MacBook Pro 2019 hebt, neem dan de aparte maat 13" inch MacBook 2019. Deze is net is kleiner, waardoor je MacBook Pro 2019 hier perfect in past! De nieuwe MacBook Pro 15" inch uit 2019 past ook perfect in deze hoes!

Er bestaat geen twijfel over dat deze maat de populairste maat MacBook hoes is die wij hebben. Een 13 inch MacBook is waarschijnlijk het meest handige en gekochte formaat MacBook dat er te verkrijgen is. Wil je opvallen tussen al die Macbook 13 inch gebruikers? Koop dan een 13 inch MacBook sleeve van Coverbee!

Wij willen graag uw Macbook zo goed mogelijk bescherming bieden, door prachtige kwaliteit hoezen met mooie opvallende opdruk!  De sleeves van Coverbee zijn gewaagd en zullen mensen nieuwsgierig maken. Je maakt de blits met je hoes op school, werk of gewoon thuis met familie. Ze zijn ook ideaal om als cadeau te geven, wanneer u weet dat iemand Apple gek is of een MacBook heeft. Één ding staat vast; je bent BEELOVED met zo’n cadeau! Het Coverbee-Team wil graag nog even melden dat het bedrijf sociaal verantwoord zijn producten laat maken, waardoor uw aankoop anderen helpt.