Social fashion: De Wereld van CoverBee

Het Nederlandse merk CoverBee ontwerpt & produceert stijlvolle en hippe laptophoezen, die zowel functioneel en modieus zijn. CoverBee werd opgericht omdat wij geloven dat meer mensen op zoek zijn naar dé manier om hip voor de dag te komen met laptop accessoires voor mannen en vrouwen. Het CoverBee assortiment bevat sinds kort naast de laptophoezen ook allerlei andere stijlvolle en hippe items zoals Macbook hoes, netbook hoes, iPad hoes en iPhone hoes ontwerpen.

Made in Holland

Met een CoverBee laptophoes ben je er zeker van je te onderscheiden. Wij geloven sterk in maatschappelijke verantwoord ondernemen en produceren onze producten in een sociale werkplaats. Die mensen helpende die minder geluk hebben dan anderen in onze samenleving. Omdat iedereen telt.

Onze filosofie is dat wij streven naar kwaliteit en product innovatie. Elk product wordt met de hand vervaardigd in Nederland.

Onze producten zijn daarom buitengewoon mooi, bijzonder nuttig en op en top modieus.

Made in Holland

CoverBee's laptophoes is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een uitstekende kwaliteit. Het verhaal achter onze producten is om lief te hebben en sociaal verantwoord.

Onze overtuigingen

Original CoverBee Wij zijn van mening dat:

  • functionaliteit & verbazingwekkendheid kan bestaan in een en hetzelfde product;
  • handgemaakte is beter dan de massa-geproduceerde;
  • materialen van de beste kwaliteit zorgen voor de beste producten;
  • productie in Europa is een goede zaak;
  • mensen vinden de kwaliteit en afkomst van een product belangrijk;
  • een kwaliteitsmerk hoeft niet honderden euro's te kosten.

We zouden graag in contact met je willen blijven. Voel je vrij om onze Facebook-groep "leuk te vinden" en een foto te uploaden en maak kans op een super set aan hoezen van jouw keuze.

Ben jij een retailer en wil je meer over ons merk weten? Kijk dan op informatie voor Retailers pagina.