Groene laptophoes - Spring Field

Binnenvoering: Wit gewatteerd

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
€39.95
Het spijt ons, dit product is tijdelijk uitverkocht.

Andere Laptophoezen die je misschien leuk vindt

Meer informatie

Algemeen:

Met de "Spring field" laptophoes brengen wij de lente regelrecht in je huis. Het is gemaakt van een mooie groene katoenen stof die zowel zacht als sterk is, waardoor het uw laptop goed beschermd tegen krassen en stoten. De sleeve is voorzien van een witte rits, zodat uw laptop niet uit de laptophoes kan vallen. Het verbeterd tevens de stevigheid van de laptophoes, hierdoor gaat uw laptop minder snel schuiven en loopt het minder snel deukjes op. Onze CoverBee sleeves zijn allemaal zorgvuldig met de hand gemaakt en zijn onderworpen aan strenge kwaliteitseisen, dus je kunt je altijd rekenen op 100 % kwaliteit van Coverbee producten. Deze groene hoes belichaamt de langere dagen, groei en bloei van het voorjaar. De geur van vers gemaaid gras en pas gevallen regen komt je tegemoet. Wij verheugen ons dan ook elk jaar op de lente en het opstropen van onze mouwen om aan nieuwe creaties te werken. We hopen dat u net zoveel plezier beleefd aan de Springfield als wij aan het creëren hebben beleefd! .

Bijzonderheden: De Spring Field laptophoes valt op door zijn natuurlijke uitstraling aan de buitenkant en zijn rustgevende binnenkant. Het gestepte witte satijn ziet er verzorgd uit en biedt ook een kussentje voor uw laptop.

Geschiedenis: Iedere laptophoes heeft een verhaal, zo ook de Spring Field. Wij als Coverbee houden van het buitenleven, van de rust buiten de stad. Dit komt naar voren in creaties als de Lazy Cow en de Funky Farmer, maar ook zeer zeker in de Spring Field. Deze laptophoes dankt zijn naam aan een bekende serie, namelijk de Simsons. De serie speelt zich af in “Springfield” en dit zorgde voor de inspiratie van deze sleeve.

Kleur: groen

Beschikbare maten:
    uitverkocht

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's Groene laptophoes is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.