Blauwe geruite laptophoes - Heavenly Delight

Binnenvoering: Wit gewatteerd

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
€39.95
Veilig betalen en direct leverbaar

Meer informatie

Algemeen:

Voor deze laptophoes is het team van Coverbee geïnspireerd geraakt door de wolken. Iedereen kent het gevoel! In de zomer in het gras liggen en bij alle passerende wolken een droom verzinnen. Herkent u het? Nou, dat was precies de gedachte achter dit nieuwe ontwerp. De Heavenly Delight!

Bijzonderheden: Uw Laptop zit stevig in deze hoes dankzij de gewatteerde binnenvoering. Het ontwerp heeft een stevige rits en is handgemaakt.

Geschiedenis: Iedereen verdwaald wel eens met zijn gedachte in de strak blauwe hemel. Kijk maar naar Michelangelo en zijn ontwerp in de sixtijnse kapel. De blauw geschilderde hemel laat zien dat mensen al vele jaren, hierdoor geïnspireerd raken.

Kleur: blauw

EAN bestelnummer: 8718546502880

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's Blauwe geruite laptophoes is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.