Witte Laptophoes - Snow White

Binnenvoering: Goud gewatteerd

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
€39.95
Het spijt ons, dit product is tijdelijk uitverkocht.

Andere Laptophoezen die je misschien leuk vindt

Meer informatie

Algemeen:

De snow white laptophoes doet gelijk aan de barre Nederlandse witte winters denken! NOT! Waar het wel aan doet denken zijn de witte polen met de altijd winterse omstandigheden. Deze sleeve heeft ten opzichte van de andere laptophoezen een ontzettend knuffelbare buitenkant en door de lange imitatie haren lijkt het op een ijsbeervacht. Dit is de ideale knuffelbeer om je laptophoes mee te beschermen. Hoewel ijsberen zeer groot en krachtig zijn is deze laptop hoes klein en schattig. Het is afgesloten door middel van een witte rits. Aan de binnenkant van de hoes zit gestept goud satijn, hierdoor krijgt de laptophoes een chique uitstraling. Veel kinderen doet de Snow White denken aan het elektronisch pluche speelgoedproduct, de Furby. Helaas praat de Snow White niet terug, maar biedt het wel veiligheid aan je laptop. We controleren iedere hoes met de hand om zo eventuele productiefouten eruit te halen.

Bijzonderheden: De Snow White heeft aan de buitenkant lange imitatie haren die hem de kenmerkende fluffy en knuffelbare uitstraling geven. Ideaal als knuffeldier voor je kind die tevens als laptophoes kan dienen. De gouden satijnen binnenkant zorgt voor een mooie uitstraling, waardoor ook stijlvolle dames ermee voor de dag kunnen komen.

Geschiedenis: Deze laptophoes is gebaseerd op ons lievelingsdier de ijsbeer. We hebben meerdere dieren patronen in de collectie, maar wilden echt een schattige knuffelbare creatie ontwikkelen. Dit ontwerp is bedacht in de winter na het kijken van een prachtige natuurdocumentaire met een kop warme chocomel erbij. Wij hopen dat je opwarmt van deze laptophoes en er veel plezier aan beleeft!

Kleur: wit

Beschikbare maten:
    uitverkocht

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's Witte Laptophoes is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.