Roze Laptophoes - Pink Candy

Binnenvoering: Wit gewatteerd

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Voor 21:00 uur besteld, vandaag verstuurd
€39.95
Het spijt ons, dit product is tijdelijk uitverkocht.

Andere Laptophoezen die je misschien leuk vindt

Meer informatie

Algemeen:

De zoete roze Candy laptophoes waant je weer even in oma’s snoepwinkel. Je denkt weer aan de oh zo heerlijke dropveters, kaneelstokken en bonbons. De wit roze geblokte buitenkant past perfect bij dit gevoel. Verder heeft deze laptophoes een witte ritsband en –sluiter, waardoor deze sleeve ideaal is voor mensen die van roze houden. Voor de jeugd van tegenwoordig die niet meer bekend is met de nostalgische snoepwinkels zal deze hoes vooral denken aan Candy Crush. Het populaire spel uit de Apple store is vooral bekend bij echte Apple addicts die deze laptophoes dan ook moeten hebben. De sleeve biedt de bescherming en kwaliteit die u gewend bent. Wij checken iedere hoes met de hand alvorens hij wordt verstuurd. De binnenkant van de Pink Candy is gemaakt van gestept wit satijn en om nog maar even de clichés aan te halen lijkt dit op de overheerlijke snoepkussentjes of de algemeen bekende spekjes! Wat vast staat is dat de Pink Candy laptophoes u een zoete traktatie voorschotelt! 

Bijzonderheden: The Pink Candy laptop sleeve heeft twee bijzondere eigenschappen: De eerste is de combinatie van harmonieuze kleuren en de tweede heeft deze sleeve bij onze medewerkers de "Beste hoes van het Jaar” award gewonnen.

Geschiedenis: Zoals al eerder vermeld dankt de Pink Candy zijn naam aan de authentieke snoepwinkels. Wij zijn kleurrijke personen die niet van zwart en grijs houden, daarom presenteren wij deze excentrieke creatie die aan de befaamde “Bubble gum” doet denken. Met deze twee zaken is de pink candy ontworpen, maar we merken dat hij tegenwoordig alleen nog wordt geassocieerd met de app “Candy Crush”. Zolang de Pink Candy het plezier bij de consument brengt vinden wij het helemaal top! We hopen dan ook dat je veel plezier aan deze laptophoes beleefd!

Kleur: roze

Beschikbare maten:
    uitverkocht

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's Roze Laptophoes is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.