Laptophoes rood leer – Love Me

Binnenvoering: Wit gewatteerd

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
€39.95
Het spijt ons, dit product is tijdelijk uitverkocht.

Andere Laptophoezen die je misschien leuk vindt

Meer informatie

Algemeen:

Wanneer je een mooi cadeau wil kopen voor je geliefde is de rode Love me laptophoes het ideale geschenk om je onvoorwaardelijke liefde te uiten. Het diepe rood straalt passie en liefde uit, waardoor degene die het ontvangt gelijk in de zevende hemel belandt. Koop een keer een ontzettend origineel cadeau voor elkaars verjaardag of Valentijnsdag en koop een laptophoes in plaats van een bos bloemen of chocola. Als je niemand hebt om de love me laptophoes aan te geven hou je hem toch lekker voor jezelf. Met de prachtige rode kleur ben je zo op de sleeve verliefd. Hij roept je: “Love me!”. De buitenkant van de hoes is op stof gespoten hoogglans lak.

Bijzonderheden: De wit gestepte binnenkant steekt mooi af tegen de felrode buitenkant, waardoor het geheel een mooie kleurrijke look krijgt die niet te overdreven is.

Geschiedenis: Naast de vele dierenpatronen en kenmerken uit de Nederlandse cultuur was het tijd voor een laptophoes speciaal gemaakt voor alle tortelduifjes in Nederland. De “Love me” is de bestseller van Coverbee rond Valentijn. We hebben toen ook besloten voor een felrode kleur aan de buitenkant, want het moest immers de kleur van de liefde zijn.

Kleur: rood

Beschikbare maten:
    uitverkocht

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's Laptophoes rood leer is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.