Koe Laptophoes - Lazy Cow

Binnenvoering: Zwart gewatteerd

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
€39.95
Het spijt ons, dit product is tijdelijk uitverkocht.

Andere Laptophoezen die je misschien leuk vindt

Meer informatie

Algemeen:

Mensen die graag producten met een koe print hebben zullen ook helemaal ondersteboven zijn van de Lazy Cow!  Deze laptophoes heeft het uiterlijk van een koeienhuid. Het is gemaakt van een zeer zachte Imitatie , met een binnen voering van zwart satijnen stof. Iedere Lazy Cow laptoptas heeft een eigen patroon van koeienvlekken, hierdoor is iedere laptoptas uniek. Het kan ook zijn dat een laptoptas soms iets donkerder is dan de andere. Dit is normaal voor handgemaakte producten. Wij zijn geen Lazy Cow met betrekking tot het checken van de kwaliteit. Elke laptop sleeve is gecontroleerd voordat we het inpakken. Alle naden en formaten worden handmatig nagelopen, alvorens het op de post gaat.

Bijzonderheden: The Lazy Cow heeft een stevige, zwarte rits , zodat uw laptop er niet uit kan uitvallen!

Geschiedenis: Het bedrijf CoverBee heeft zijn wortels in Nederland. Aangezien wij een echt Hollands bedrijf zijn kan naast de delftsblauwe- en jute laptoptassen ook een sleeve met betrekking tot de koe niet ontbreken. We hebben geprobeerd het zwart/witte patroon van de Nederlandse koeien in het ontwerp te laten terugkomen.

Kleur: wit/zwart

Beschikbare maten:
    uitverkocht

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's Koe Laptophoes is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.