Jute Laptophoes - Funky Farmer

Binnenvoering: Schapenwol (nep natuurlijk - wij houden van dieren :-) )

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
€39.95
Het spijt ons, dit product is tijdelijk uitverkocht.

Andere Laptophoezen die je misschien leuk vindt

Meer informatie

Algemeen:

Deze Funky Farmer laptophoes is echt  iets bijzonders in de collectie van Coverbee. Het is gemaakt van jute en heeft een zachte voering aan de binnenkant met imitatie schapenvacht. Zoals alle producten van CoverBee is dit liefdevol en met de hand gemaakt in de sociale werkplaats. Het is een echte design sleeve handgemaakt in Nederland! Iedere Funky Farmer laptop tas heeft nét een andere beige / bruine tint, omdat ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen en kunnen variëren in pigmentatie . De laptoptassen zijn voorzien van een stempel aan de voorkant zoals dat vroeger ook bij de postzakken het geval was. We nemen na de productie altijd even de tijd om de kwaliteit van de sleeve te checken. 

Bijzonderheden: De Funky Farmer heeft een echte houtje touwtje sluiting zodat je laptop er niet uit kan vallen !

Geschiedenis: Dit stijlvolle product werd geïnspireerd door de oude postzakken in Nederland Oorspronkelijk werd de post altijd opgeslagen in deze zakken, maar boeren gebruikte ze ook om aardappelen mee te vervoeren. Tegenwoordig zie je ze nauwelijks meer, maar de jute zak leeft nog steeds in onze Funky Farmer. Leef het heden met het beste van het verleden en bescherm uw laptop optimaal met deze sleeve!

Kleur: bruin

Beschikbare maten:
    uitverkocht

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's Jute Laptophoes is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.