Spijkerbroek laptophoes - Billy Jeans

Binnenvoering: Schapenwol (imitatie natuurlijk - wij houden van dieren :-) )

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
€44.95
Het spijt ons, dit product is tijdelijk uitverkocht.

Andere Laptophoezen die je misschien leuk vindt

Meer informatie

Algemeen:

De denim laptophoes doet natuurlijk gelijk denken aan de gelijknamige track van the King of pop. “She was more like a beauty Queen, from a movie scene...”. Deze beauty Queen is absoluut prachtig, maar zit niemand achterna en gaat zeker niet jouw hart breken zoals te horen valt in het liedje van Michael Jackson. Voor alle Cowgirls en Cowboys is dit onze super Spijkerbroek laptophoes! Gemaakt van stevige spijkerstof geeft het een denim look die zorgt voor een stoere uitstraling en beschermd het jouw laptop tegen krassen en stootjes. Wij zijn absoluut gek op de details die deze hoes heeft: het schattige kleine zakje kan je gebruiken om allerlei kleine dingen in op te bergen, maar doet vooral denken aan de bekende zakken aan de achterkant van je spijkerbroek. Het CoverBee logo is ook anders op deze hoes verwerkt dan bij andere hoezen. Verder voldoet de laptophoes natuurlijk aan onze hoge kwaliteitseisen. Iedere sleeve wordt met de hand gecheckt alvorens je hem in de brievenbus ontvangt. Wanneer je echt wilt opvallen met een spannende laptophoes, dan haal je deze sleeve met spijkerstof in huis. Niemand van je vriendengroep zal een denim laptophoes hebben. Deze hoes heeft even op zich laten wachten, maar vandaag de dag kan je hem eindelijk krijgen, de Billy Jeans, onze enige echte spijkerbroek laptophoes. Veel plezier!

Bijzonderheden: De Billy Jeans is extra stevig door de spijkerstof aan de buitenkant, waardoor het je laptop optimaal beschermd. De stevige rits is ook anders dan bij de andere sleeves, deze is ietwat breder en oogt daardoor robuuster. Zeg nou zelf, de spijkerstof verwerkt in een laptophoes is wel heel apart!

Geschiedenis: De oorsprong van de naam van deze hoes ligt natuurlijk voor de hand. The King of Pop himself gebruikte het als titel en wij maakten daar dankbaar gebruik van. De materialen die zijn gebruikt zijn ongebruikelijk voor een laptophoes. Iedereen loopt tegenwoordig in jeans, dus waarom geen bijpassende sleeve. Wij gingen de uitdaging aan en hopen dat je net zo blij bent met het resultaat als wij.

Kleur: blauw

Beschikbare maten:
    uitverkocht

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's Spijkerbroek laptophoes is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.