Ontwerp een laptophoes en win!

N.B: de wedstrijd is gesloten sinds 14 februari 2011. The winnaar wordt binnen enkele weken bekend gemaakt!

Heb jij altijd al je eigen laptophoes willen ontwerpen? Wil je dat alle vrouwen JOUW ontwerp in 2011 kopen? Dit is je kans!
Stuur je ontwerp met het thema "I Love my Laptop" voor Valentijnsdag 2011 op, en win levenslang 5% (!!) commissie op iedere verkoop!

Hoe het werkt:

 1. Meld je aan
 2. Stuur je ontwerp op
 3. Win!

Wat krijg ik?

 • 5% commissie op alle (!!) inkomsten op de verkoop van jouw ontwerp*;
 • Twee hoezen met jouw ontwerp GRATIS;
 • Het begin van je eigen collectie!

*Levenslang!

Laptop ontwerpwedstrijd

Thema: I Love my Laptop

Wij, van CoverBee, geloven dat wij niet als enige op zoek zijn naar dé manier om hip voor de dag te komen met laptop accessoires. Dit is jouw kans om een print te ontwerpen voor onze nieuwe collectie van 15 inch neopreen laptophoezen.
Laat je creativiteit de vrije loop en teken, maak foto's, knip, plak en maak de meest stijlvolle print voor onze nieuwe neopreen laptophoes collectie. Het wordt jouw ontwerp!

Buitengewoon mooi, bijzonder nuttig en op en top modieus: dat is waar we naar streven met de "I Love my Laptop" wedstrijd. De sluitingsdatum van de wedstrijd is daarom geheel in stijl op Valentijnsdag (14 februari 2011).
Meld je aan via het formulier aan de rechterkant van deze pagina. Als je klaar bent: e-mail ons je ontwerp in hoge resolutie (EPS-formaat heeft de voorkeur): schrift

Richtlijnen:

Het prototype: slechts een voorbeeld!
 • Voordat je begint: lees over CoverBee en raak geïnspireerd door ons merk!
 • Voel je vrij om de CoverBee stempel, sticker of logo te downloaden en gebruiken;
 • De afmetingen zijn ± 39.5 cm * 32 cm (15,6 inches * 12,6 inches);
 • Wij hebben al een prototype gemaakt (zie de afbeeldingen). Dit is slechts een voorbeeld!
 • Bonus: doe een suggestie voor een naam :-) Het is een creatief proces, zoals we onze "Pink Candy" en bestseller "Posh Leopard" bedacht hebben.

Over CoverBee

Het Nederlandse merk CoverBee ontwerpt & produceert stijlvolle en hippe laptophoezen, die zowel functioneel en modieus zijn. CoverBee werd opgericht omdat wij geloven dat wij niet als enige op zoek zijn naar dé manier om hip voor de dag te komen met laptop accessoires voor mannen en vrouwen. Het CoverBee assortiment bevat sinds kort naast de laptophoezen ook allerlei andere stijlvolle en hippe items zoals Macbook hoes, netbook hoes, iPad hoes en iPhone hoes ontwerpen.

De poster

De poster

Kies een formaat:

Logo CoverBee (pers en wedstrijd):

Al onze beelden zijn in de media en voor deze wedstrijd vrij te gebruiken.

Vragen?

E-mail ons: schrift
Twitter met ons: @coverbee

Volg de wedstrijd:

Twitter |

Veel plezier!!