Tablet hoes van CoverBee

Tablet hoesEen nieuwe tablet-pc en op zoek naar een leuke hoes? Wij van CoverBee hebben veel hippe tablet hoezen gemaakt. Onze tablet hoezen zijn er in allerlei soorten, van een hippe Zebra print tot een strakke zwarte tablet hoes.

Verschillende Tablets

Er zijn tablets in veel verschillende soorten en maten. Samsung heeft zo de Galaxy Tab. Apple heeft op haar beurt de iPad. Beide tablets zien er qua vormgeving redelijk hetzelfde uit en verschillen vooral in het gebruik. De Galaxy Tab is namelijk uitgerust met Android van Google en de iPad met iOS van Apple.
Naast de producten van Samsung en Apple, zijn andere bekende tablets die van BlackBerry (de PlayBook), Asus (de Transformer) en Acer (de Iconia Tab). De meeste andere Tabs gebruiken ook Android van Google.

Welke hoes heb ik nodig?

Dat is lastig te zeggen en verschilt per merk en type. Ook het aantal inch van je tablet zeggen hier niks over. Je kunt bijvoorbeeld een 9 inch hebben, maar toch een 10 inch hoes nodig hebben. Dit komt omdat je tablet relatief dik is en/ of een brede rand om het beeldscherm heeft. Daardoor heb je dan een grotere hoes nodig dan een soortgelijke tablet met dezelfde beeldscherm maat.

Wat heeft CoverBee beschikbaar?

CoverBee heeft op dit moment alleen hoezen in de maat van de iPad. Simpelweg omdat deze tablet erg populair is en er dus een grote vraag is naar hoezen. Dat betekent natuurlijk niet dat de iPad hoes niet om jouw tablet past. Jouw tablet heeft een grote kans even groot te zijn als de iPad. Kijk daarom in onze maattabel welke hoes jij nodig hebt voor jouw Tablet-pc. Of ga direct naar onze ipad hoes pagina:

iPad hoes »