Traditioneel en hip: De Lederhosen Laptophoes!

Traditioneel en hip: De Lederhosen Laptophoes! Lederhosen dirndl model

Woensdag, 14 september 2011

De Beierse Lederhosen wordt normaal gesproken gebruikt ter bescherming van de gevoeligste lichaamsdelen van een man... wat betekent, dat het ook perfect is ter bescherming van je laptop! CoverBee is met het idee gekomen om van de traditionele lederhosen broek, een hippe laptophoes te maken: de eerste Lederhosen Laptophoes ter wereld! De Lederhosen Laptophoes is nu verkrijgbaar op CoverBee.nl voor €149.99 met gratis verzending. Meer informatie en afbeeldingen op CoverBee’s laptophoes website: Coverbee.nl.

Ja, ter bescherming van de gevoeligste lichaamsdelen van een man... maar dit is de laptophoes uit Beieren en het is dé bescherming waar CoverBee naar op zoek was. De hoes bestaat uit twee delen. Deel 1 is de Lederhosen, deel 2 is het bijpassende boerenbont (ruitjes overhemd). De hoes heeft mooie knopen, echte bretels en is gemaakt van echt leer! De binnenkant is van nep schapenwol (CoverBee houdt van schapen ;-) ). En ...alsof dat nog niet genoeg was: de hoes heeft echte zakken om je laptopaccessoires in te doen en de knopen op de broek kunnen zelfs echt geopend worden als een soort van “ventilatie” voor je laptop.
De Lederhosen Laptophoes is verkrijgbaar is twee stijlen: Heidi met een roze overhemd en Peter met een blauw overhemd.

Lederhosen laptophoes detail afbeelding

Waar kwam het idee vandaan?

Lederhosen zijn werkbroeken, gedragen voor het harde fysieke werk op boerderijen. Internationaal staan ze vooral bekend als klederdracht o.a. gedragen op het Oktoberfest in München (Beieren, Duitsland). Dit is het bekendste en traditioneelste volksfeest in Europa en heeft tevens de grootste kermis ter wereld, met jaarlijks meer dan 5 miljoen bezoekers. Op het Oktoberfest dragen de mannen traditionele Lederhosen.

CoverBee begreep het idee van de bescherming die de Lederhosen biedt en gebruikt het nu voor laptops. Deze combinatie is ook nog eens interessant, omdat het doel van de Duitse deelstaat Beieren enerzijds is hun tradities vast te houden en anderzijds om een “laptop maatschappij” te worden. Wat is er dus beter dan deze twee doelstellingen te combineren in de “traditioneel nieuwe” Lederhosen Laptophoes? Laten we de hoes naar het Oktoberfest meenemen!

CoverBee - NIET gemaakt in China.

CoverBee’s laptophoezen zijn ontworpen en handgemaakt in Europa. CoverBee gelooft dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en is er trots op dat haar producten lokaal zijn geproduceerd. Het verhaal achter haar producten is sociaal verantwoord en lokaal geproduceerd. CoverBee is een sociaal en hip modebedrijf!

Over CoverBee

Het Nederlandse merk CoverBee ontwerpt & produceert stijlvolle en hippe laptophoezen, die zowel functioneel als modieus zijn. Het CoverBee assortiment bevat naast de laptophoezen ook allerlei andere stijlvolle en hippe items zoals MacBook hoezen, NetBook hoezen, iPad hoezen en iPhone hoezen. CoverBee is in 2008 opgericht door twee mode en bedrijfskundestudenten, die ook busreizen vanuit Nederland naar het Oktoberfest in München organiseerden.
Meer informatie is beschikbaar op CoverBee.nl.

Lederhosen twee dirndl modellen

Bee like no other!

Contact
Peter van Soldt, Marketing en PR
+31 (0)6 130 607 30

Download high resolution images: