MacBook Pro hoes van CoverBee

MacBook Pro hoesEen MacBook pro en wil je deze goed beschermen? De MacBook pro hoes van CoverBee beschermt je MacBook en ziet er op hetzelfde moment ook nog eens adembenemend uit. Met al zijn kleurrijke modellen heeft CoverBee een mooie collectie met voor ieder wat wils samengesteld.
Onze hoezen zijn speciaal gemaakt om je MacBook Pro in op te bergen, weg te leggen of mee in je tas te stoppen. Tegelijkertijd zien onze hoezen er hip uit! Een item waar je graag mee voor de dag wilt komen!

Waarom een MacBook pro hoes van CoverBee?

Naast de opvallende ontwerpen van onze hoezen, zijn deze gemaakt van een filosofie die uit duurzaamheid en sociaal verantwoord ondernemen bestaat. Enerzijds proberen wij het gebruik van niet duurzame materialen zo veel mogelijk te vermijden. Anderzijds worden al onze hoezen gemaakt in de sociale werkplaats in Nederland.
Het voordeel van de sociale werkplaats is niet alleen dat wij de maatschappij helpen door mensen die minder bekwaam zijn dan andere aan leuk werk te helpen, tegen een verantwoorde vergoeding. Anderzijds hebben wij veel controle over de kwaliteit van de productie en de materialen die daarbij gebruikt worden. Met een kleine schaalgrote vernieuwen wij onze hoezen bijna iedere maand en worden ze steeds beter! Echte Hollandse kwaliteit!

Welke hoes moet ik nemen?

Ga naar onze MacBook hoes pagina en kies een ontwerp dat bij jou past. Al onze MacBook hoezen zijn geschikt voor de MacBook, MacBook Pro en MacBook Air of je nou een 11”, 13”, 15” of 17” inch hebt.

Hippe macbook hoezen »