Zebra MacBook hoes - Zebra Mania

Binnenvoering: Zwart gewatteerd

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
€39.95
Het spijt ons, dit product is tijdelijk uitverkocht.

Andere Macbook hoezen die je misschien leuk vindt

Meer informatie

Algemeen:

De Zebra Mania is het perfecte voorbeeld van een klassiek zwart wit design voor je Macbook hoes. Ondanks de leuke en speelse dierenprint oogt de Zebra Mania chique en elegant. De buitenkant van de Zebra Mania is gemaakt met kortharige stof die het net als een zebra laat aanvoelen.vDe zachte kortharige zebra print straalt rust uit en wordt perfect aangevuld door de zwarte voering en een zwarte rits. De Macbook hoezen van Coverbee zijn allemaal handmatig gecontroleerd op fouten en kunnen tegen een beetje water, maar zijn niet waterdicht! We hopen dat je veel plezier haalt uit 

Bijzonderheden: De Zebra Mania laptop sleeve is het perfecte ontwerp voor een stijlvolle laptophoes, maar is niet te Chique Chique. Met de zwarte voering ziet het er elegant en toch jong en sportief uit.

Geschiedenis: We hebben drie op dieren geïnspireerde hoezen in onze collectie, die wij allen zeer waarderen. De koe, de zebra en het luipaard. We zien in de zebra laptop sleeve een klassiek ontwerp dat past bij ontzettend veel dingen en die altijd een goed figuur slaat.

Kleur: wit/zwart

Beschikbare maten:
    uitverkocht

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's Zebra MacBook hoes is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.