Rode MacBook hoes - VIP Lounge

Binnenvoering: Wit gewatteerd

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Voor 21:00 uur besteld, vandaag verstuurd
€39.95 €29.95
Het spijt ons, dit product is tijdelijk uitverkocht.

Andere Macbook hoezen die je misschien leuk vindt

Meer informatie

Algemeen:

Deze rode laptophoes heeft echt een VIP edge gekregen door het gebruikte lakleer. De VIP lounge is voor de mensen die weten wat ze waard zijn en aan de wereld willen laten zien wat ze hebben. Deze sleeve is aan de buitenkant helemaal rood gekleurd, waardoor de laptophoes altijd opvalt. We hopen dat je veel plezier aan deze VIP hoes beleefd!

Bijzonderheden: De VIP lounge is rood gestept en gemaakt van lakleer, hierdoor krijgt de buitenkant een aparte textuur die de laptophoes apart maakt.

Geschiedenis: De VIP lounge is samen met de ocean bomber ontstaan. We waren opzoek naar een net iets andere look dan de gladde lakleren sleeves. Doordat deze designs aan de buitenkant gestept zijn lijken ze op een dure sofa die vaak in de mooiere clubs en cafés staan.

Kleur: rood

Beschikbare maten:
    uitverkocht

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's Rode MacBook hoes is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.