Grijze sterren MacBook hoes - Stardust

Binnenvoering: Wit gewatteerd

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
€39.95
Het spijt ons, dit product is tijdelijk uitverkocht.

Andere Macbook hoezen die je misschien leuk vindt

Meer informatie

Algemeen:

Coverbee brengt met deze sleeve een grijze hoes met sterren voor de Macbook. Ben jij altijd al in de ban van het heelal? Dan voldoet deze hoes helemaal aan jouw wensen en interesses. Verklaar onze Melkweg met hulp van jouw apparaat die wordt beschermd door deze hoes. Ga maar eens voor inspiratie ’s avonds in het gras liggen en laat jouw grenzeloze fantasie varen, terwijl je naar de sterren kijkt. Zij zullen al jouw vragen beantwoorden!

Bijzonderheden: Deze hoes beschermt je laptop tijdens een van jouw ruimtevaart avonturen en tijdens dagelijkse activiteiten door de sterke voering en stevige rits.

Geschiedenis: Wij raakten geïnspireerd om deze hoes te ontwikkelen na het bekijken van ons sterrenstelsel.

Kleur: grijs

Beschikbare maten:
    uitverkocht

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's Grijze sterren MacBook hoes is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.