Groene Macbook hoes - Spring Field

Binnenvoering: Wit gewatteerd

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
€39.95
Het spijt ons, dit product is tijdelijk uitverkocht.

Andere Macbook hoezen die je misschien leuk vindt

Meer informatie

Algemeen:

Breng de lente naar je huis met de groene Spring Field Macbook hoes gemaakt van katoen. De geur van het gras en de bloemen, wanneer je in de morgen de deur uit stapt komen samen in dit mooie ontwerp. Het vrolijkt die saaie laptop direct op met een levendig bloemetjes design. Met de "Spring field" laptophoes brengen wij de lente regelrecht in je huis. Onze CoverBee sleeves zijn allemaal zorgvuldig met de hand gemaakt en zijn onderworpen aan strenge kwaliteitseisen, waardoor je er zeker van bent dat je laptop de juiste bescherming krijgt. Wij verheugen ons dan ook elk jaar op de lente en het opstropen van onze mouwen om aan nieuwe creaties te werken. We hopen dat u net zoveel plezier beleefd aan de Springfield als wij aan het creëren hebben beleefd! 

Bijzonderheden: Het bloemetjes patroon aan de buitenkant zorgt voor een gewaagd ontwerp dat bij iedere ‘spring-in-'t-veld’ in de smaak zal vallen.

Geschiedenis: Deze laptophoes dankt zijn naam aan een bekende serie, namelijk de Simsons. De serie speelt zich af in “Springfield” en dit zorgde voor de inspiratie van deze sleeve.

Kleur: groen

Beschikbare maten:
    uitverkocht

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's Groene Macbook hoes is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.