Witte MacBook hoes - Snow White

Binnenvoering: Goud gewatteerd

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Voor 21:00 uur besteld, vandaag verstuurd
€39.95
Het spijt ons, dit product is tijdelijk uitverkocht.

Andere Macbook hoezen die je misschien leuk vindt

Meer informatie

Algemeen:

De Macbook hoes voor de winter is de snow white, want deze witte sleeve doet gelijk aan een ijsbeer denken. De lange imitatie haren aan de buitenkant zorgen voor een Macbook beschermende knuffel die niet met het slaapbeertje van je kind moet worden verward. Je Macbook zal er warm bijliggen in deze sleeve op een goud satijnen gestept kussentje. Wanneer wij deze laptop voor ons zien denken we gelijk aan een mooie natuurfilm over de polen of onze skivakanties in de winter. Dit is een must have als je voor alle jaargetijden een sleeve wilt hebben. We hopen dat je veel warmte en plezier beleefd aan de Snow White Macbook hoes. 

Bijzonderheden: De Snow White heeft aan de buitenkant lange imitatie haren die hem de kenmerkende fluffy en knuffelbare uitstraling geven. De gouden satijnen binnenkant zorgt voor een mooie uitstraling, waardoor ook stijlvolle dames ermee voor de dag kunnen komen.

Geschiedenis: Na de Springfield werd het tijd om een hoes te maken voor een ander jaargetijde. We kwamen bij de winter door onze liefde voor de ijsbeer die tevens weer mooi aansluit bij onze dieren patronen. Zo sluit alles op elkaar aan! Een must have voor iedere Macbook hoes addict!

Kleur: wit

Beschikbare maten:
    uitverkocht

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's Witte MacBook hoes is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.