Oranje bloemen MacBook hoes - Retro Orange

Binnenvoering: Wit gewatteerd

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
€39.95
Het spijt ons, dit product is tijdelijk uitverkocht.

Andere Macbook hoezen die je misschien leuk vindt

Meer informatie

Algemeen:

Whoa -oa -oa! Ik voel me helemaal in mijn element met deze oranje Macbook hoes van Coverbee. De sfeer van de jaren 70 komt helemaal terug in dit ontwerp. Lekker funky, opvallend, kleurrijk en hipster. In het zonnetje en op een handdoek in het park met deze hoes als accessoire ben je helemaal in de mode. Je straalt passie en plezier uit! Deze hoes heeft de leuke bloemenprint om het lentegevoel helemaal in huis te halen. 

Bijzonderheden: De hoes is gewatteerd met wit satijn en afgesloten door een sterke rits.

Geschiedenis: Coverbee wil een groot assortiment van hoezen met bloemen hebben, omdat deze sfeer het plezier en vreugde van het dagelijks leven benadrukt.

Kleur: oranje

Beschikbare maten:
    uitverkocht

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's Oranje bloemen MacBook hoes is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.