Blauwe MacBook hoes - Ocean Bomber

Binnenvoering: Wit gewatteerd

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
€39.95 €29.95
Het spijt ons, dit product is tijdelijk uitverkocht.

Andere Macbook hoezen die je misschien leuk vindt

Meer informatie

Algemeen:

Als man is de Ocean Bomber de ideale laptophoes, want de blauwe kleur zorgt voor een stoere look bij deze sleeve. Dit is een van de weinige sleeves die gestept is aan de buitenkant. Het doet een beetje denken aan de bomberjack jassen of de snoepspekjes. Wanneer je de sleeve voor je hebt verdwijn je met je gedachte in het diepe blauw van het ontwerp. Iedere Ocean Bomber wordt zorgvuldig nagekeken en gecontroleerd met de hand. We versturen hem pas als we helemaal tevreden zijn over de aanwezige kwaliteit. Met deze laptophoes word je sowieso aangesproken door vrienden en familie over je mooie sleeve.

Bijzonderheden: De laptophoes Ocean Bomber is gestept aan de buitenkant. Dit geeft een apart patroon, waardoor het hele design een nieuw gezicht krijgt. Verder is de blauwe kleur kenmerkent voor deze laptophoes. Heet diepe blauw lijkt recht uit de zee te komen, waar alle witte haaien en andere gevaarlijke monsters op de loer liggen.

Geschiedenis: Tussen de vele vrouwen modellen moest ook een mannenmodel dat niet standaard was. De blauwe kleur deed ons gelijk denken aan de oceaan en het gestepte patroon aan de buitenkant van de sleeve zorgt voor het bomberjack idee van de winterjassen. Deze mannelijke tinten zorgden samen voor de creatie van de ocean bomber.

Kleur: blauw

Beschikbare maten:
    uitverkocht

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's Blauwe MacBook hoes is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.