Koe MacBook hoes - Lazy Cow

Binnenvoering: Zwart gewatteerd

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
€39.95
Het spijt ons, dit product is tijdelijk uitverkocht.

Andere Macbook hoezen die je misschien leuk vindt

Meer informatie

Algemeen:

Een Macbook hoes met een zwart witte koeienprint erop! Het kan niet gek genoeg bij Coverbee. Dit design valt geheid in de smaak bij dierenliefhebbers. Het unieke aan deze sleeve is het gegeven dat ieder koeienpatroon uniek is, daardoor heb je altijd een one of a kind patroon! Met betrekking tot de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken. We controleren iedere Macbook hoes zorgvuldig met de hand, zodat er geen enkel fout is wanneer we hem bij je afleveren. Onthoud dat de hoezen van Coverbee tegen een beetje water kunnen, maar dat deze niet geheel waterdicht zijn!

Bijzonderheden: The Lazy Cow heeft een stevige, zwarte rits , zodat uw laptop er niet uit kan uitvallen!

Geschiedenis: Coverbee is een bedrijf dat in Nederland is ontstaan. Aangezien wij een echt Hollands bedrijf zijn kan naast de delftsblauwe- en jute laptoptassen ook een sleeve met betrekking tot de koe niet ontbreken. We hebben geprobeerd het zwart/witte patroon van de Nederlandse koeien in het ontwerp te laten terugkomen.

Kleur: wit/zwart

Beschikbare maten:
    uitverkocht

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's Koe MacBook hoes is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.