Delfts blauwe MacBook hoes - Holland

Binnenvoering: Schapenwol (imitatie natuurlijk - wij houden van dieren :-) )

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
€39.95
Het spijt ons, dit product is tijdelijk uitverkocht.

Andere Macbook hoezen die je misschien leuk vindt

Meer informatie

Algemeen:

Het echte Holland gevoel vind je met de aankoop van een Holland Macbook hoes! Deze sleeve heeft de wereldbekende Delfts blauwe patronen op de buitenkant. De sleeve is gemaakt van katoen en is gemakkelijk schoon te maken. Belangrijk om nog even te melden is het feit dat Coverbee alle producten bij de sociale werkplaats laat maken en dat je met een aankoop van een sleeve deze mensen steunt. Wij controleren alle hoezen op de kwaliteit, maar mocht je toch zien dat we in gebreken zijn gebleven kun je het artikel gewoon terugsturen.

Bijzonderheden: Met deze kleine Hollandse figuurtjes is de Delfts blauwe laptophoes zeker een eyecatcher. Vaak wordt deze sleeve als relatiegeschenk gegeven, omdat het de Nederlandse handelsgedachte onderstreept en iedereen het design aan Nederland koppelt. Waar je ook ter wereld bent!

Geschiedenis: Bij het bedenken van deze Delfts blauwe laptophoes waren we op zoek naar een design dat typisch Hollands was. Na de Funky Farmer, Lazy Cow werd het tijd voor een echt Nederlands kenmerk! De delfts blauwe figuurtjes die alom bekent zijn! Tegenwoordig is er nog maar één fabriek in Delft die ‘echt’ Delfts blauw produceert.

Kleur: wit

Beschikbare maten:
    uitverkocht

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's Delfts blauwe MacBook hoes is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.