MacBook hoes goud – Golden Phoenix

Binnenvoering: Wit gewatteerd

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
€39.95
Het spijt ons, dit product is tijdelijk uitverkocht.

Andere Macbook hoezen die je misschien leuk vindt

Meer informatie

Algemeen:

Wanneer je alleen voor goud gaat is de lakleren Macbook hoes Golden Phoenix echt iets voor jou! Deze hoes is niet alleen oogverblindend mooi, maar de naam ervan draagt ook nog een historisch verhaal met zich mee. De feniks komt namelijk voor in de verhalen van de oude Grieken, maar ook nog eens in de Chinese historie. Hier staat de feniks voor het vrouwelijke geslacht op aarde. Ben jij een vrouw die niets minder dan het beste verdient, dan moet deze Golden Phoenix echt jouw nieuwste accessoire worden!
De binnenkant is gemaakt van gestept satijn, waardoor je Macbook op een koninklijk kussentje ligt. De buitenkant heeft de gouden kleur die ervoor zorgt dat de Macbook hoes op een kroonjuweel lijkt. Zie jij jezelf al met zo’n prachtmodel aan je arm lopen, aarzel dan niet! Wij garanderen kwaliteit, doordat we alle sleeves met de hand controleren en bovendien laten we alle sleeves produceren in de sociale werkplaats! Door aankoop van dit product draag je een steentje bij aan een welvarende en eerlijke samenleving waarin iedereen op waarde wordt geschat.

Bijzonderheden: De Golden Phoenix laptophoes heeft een kenmerkende kleur. De warme koperachtige goud kleur zorgt voor een aparte en unieke uitstraling van het design.

Geschiedenis: Toen we met idee kwamen om een golden phoenix design te maken, wilden we een ontwerp maken met een unieke kleur. De feniks en de warme gouden kleur van deze sleeve zijn allebei het beste van het beste, vandaar de naam.

Kleur: goud

Beschikbare maten:
    uitverkocht

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's MacBook hoes goud is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.