MacBook hoes silver – Crystal Creation

Binnenvoering: Wit gewatteerd

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Voor 21:00 uur besteld, vandaag verstuurd
€39.95
Het spijt ons, dit product is tijdelijk uitverkocht.

Andere Macbook hoezen die je misschien leuk vindt

Meer informatie

Algemeen:

Ben jij een prinses op zoek naar een mooie zilveren trofee? De lakleren Macbook hoes Crystal Creation is zo’n trofee! Het prachtige glanzende ontwerp is egaal van kleur en speciaal door de gebruikte stoffen. Het lakleer in combinatie met het witte satijn aan de binnenkant zorgen voor een unieke uitstraling. De sleeves van Coverbee kunnen tegen een beetje water, maar zijn niet waterdicht! We hopen dat je mooie veroveringen gaat koesteren uit deze trofee!

Bijzonderheden: De strakke look door de egale kleur straalt klasse uit, maar is tevens apart door de speciale zilveren kleur.

Geschiedenis: Na het succes van de Black Dahlia wilden we graag meer strakke designs in het assortiment opnemen, daardoor kwamen we op het idee van de Crystal Creation.

Kleur: zilver

Beschikbare maten:
    uitverkocht

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's MacBook hoes silver is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.