iPhone hoesje silver – Crystal Creation

Binnenvoering: Wit gewatteerd

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
€14.95
Het spijt ons, dit product is tijdelijk uitverkocht.

Meer informatie

Algemeen:

Er was eens een prinses in een heel ver land... Ze droeg haar tovenaar op om een kleur te maken die zo prachtig is dat niemand hem kan weerstaan of namaken. De tovenaar kwam met een kristallen creatie... volledig in het zilver en enorm onweerstaanbaar. Met deze zilveren sleeve kreeg de prinses alles wat ze maar wilde. Zonder deze hoes kom je dan ook bij een VIP party niet binnen! De Crystal Creation laptophoes is stijlvol, chique, modern en alleen voor de echte dames. Hij past perfect bij je zilveren schoenen, je armbanden en je handtas! Neem deze glanzende zilveren laptophoes overal mee naar toe en steel de show bij alle aanwezigen. Als mensen je ineens prinses gaan noemen weet je waarom... door de Crystal Creation! Deze laptophoes is bijna te mooi om waar te zijn. We hopen dat je net zoveel plezier aan de laptophoes beleefd als wij aan dit verhaal.

Bijzonderheden: De egale zilveren kleur zorgt voor een blitse look en zorgt ervoor dat deze sleeve opvalt.

Geschiedenis: Het design van de Crystal Creation werd bedacht als navolging van de Black Dahlia. De egale zilveren kleur zorgt voor een chique en strak design, waardoor iedere dame met klasse voor de dag komt wanneer ze met haar laptop onder de arm loopt. Een zilver getinte laptop past extra goed bij dit ontwerp.

Kleur: zilver

Beschikbare maten:
    uitverkocht

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's iPhone hoesje silver is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.