iPad Air hoes goud – Golden Phoenix

Binnenvoering: Wit gewatteerd

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Voor 21:00 uur besteld, vandaag verstuurd
€34.95
Het spijt ons, dit product is tijdelijk uitverkocht.

Meer informatie

Algemeen:

De koper van deze gouden iPad Air hoes voelt zich herboren. De Grieken geloofden dat de feniks in staat was steeds weer opnieuw uit zijn eigen as herboren te worden. Met deze goud getinte iPad Air sleeve val je overal en altijd op. Dit is waarschijnlijk onze meest glanzende iPad Air tot nu toe! Als alleen het beste voor jou goed genoeg is, dan is dit de perfecte hoes voor jou. Wist je dat de mens al eeuwenlang heeft geprobeerd om goud kunstmatig te maken? Zo kostbaar wordt dit metaal geacht. In de Chinese cultuur staat de feniks voor het vrouwelijke geslacht op aarde. Dit is écht een vrouwelijke laptophoes. Ben jij de Golden Phoenix waard? Jouw laptop verdient hem in ieder geval wel! De iPad Air hoes van Coverbee kunnen tegen druppels maar zijn niet geheel waterdicht! Denk hieraan bij buitengebruik!

Bijzonderheden: De Golden Phoenix laptophoes heeft een kenmerkende kleur. De warme koperachtige goud kleur zorgt voor een aparte en unieke uitstraling van het design.

Geschiedenis: Toen we met idee kwamen om een golden phoenix design te maken, wilden we een ontwerp maken met een unieke kleur. De feniks en de warme gouden kleur van deze sleve zijn allebei het beste van het beste, vandaar de naam.

Kleur: goud

Beschikbare maten:
    uitverkocht

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's iPad Air hoes goud is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.