De Hoezen

Waar worden de hoezen gemaakt?

Wij zijn er trots op een 'Made in Holland' merk te zijn dat staat voor top kwaliteit. Elke CoverBee Laptophoes is zorgvuldig met de hand vervaardigd, speciaal voor jou. Tegelijkertijd helpen wij mensen in onze samenleving die minder geluk hebben dan anderen. Omdat iedereen telt.

Kan ik mijn hoes wassen? - Take care of me or I'll sting! Little Bee

Je kunt je BeeSleeve wassen met inachtneming van de instructies op het waslabel. Was je BeeSleeve altijd afzonderlijk en met de hand. Bij voorkeur binnenstebuiten wassen. Stop je BeeSleeve niet in de droger en strijk je mooie BeeSleeve ook niet!

Zijn CoverBee hoezen waterproof?

CoverBee hoezen zijn van stof en waterafstotend genoeg om je apparaat tegen spetters of lichte regen te beschermen. Maar ze zijn niet waterdicht. We kunnen je daarom niet aanraden om met je hoes te gaan zwemmen!

Kan je de CoverBee hoezen sluiten?

Less is more. Een CoverBee Classic hoes heeft geen bandjes, klittenband of clips. De Classic hoezen zijn ontworpen voor snel en eenvoudig gebruik zonder die vervelende ritsen, clips, hangers of riempjes (ze hebben een opening aan de zijkant). De CoverBee Zipper collectie heeft een ritssluiting.