Van sociale werkplaats tot laptophoes

Vrijdag, 18 februari 2011

Het Nederlandse bedrijf CoverBee gelooft sterk in maatschappelijk verantwoord ondernemen en produceert haar laptophoezen lokaal. Die mensen helpende die minder geluk hebben dan anderen in onze samenleving.

Het voordeel van lokaal produceren

Na het afgelopen jaar veel feedback gekregen te hebben van haar klanten, heeft CoverBee een nieuwe collectie laptophoezen gemaakt. Wat er nieuw is? "Wij weten vaak wel welke stof hip is en welke niet, echter het gebruik en de bescherming die de hoes biedt is op lange termijn veel belangrijker", zegt Peter van Soldt. "Het voordeel van lokaal produceren heeft voor ons niet alleen een sociaal verantwoord aspect, wij zijn ook constant in staat onze producten te veranderen. De productie vindt immers om de hoek plaats, dus we kunnen bij wijze van spreken elke dag langs om te kijken hoe het gaat. Hierdoor kunnen we de hipste laptophoes maken die ook nog eens functioneel perfect is!"

Ook nu heeft Coverbee haar hoezen weer vernieuwd. De nieuwe hoezen zijn dikker en hebben een rits, zodat de laptop stevig in de hoes blijft zitten. Daarnaast zijn er twee nieuwe prints bijgekomen. Iedereen heeft tenslotte een eigen smaak.

CoverBee

Het Nederlandse merk CoverBee ontwerpt & produceert stijlvolle en hippe laptophoezen, die zowel functioneel en modieus zijn. Het CoverBee assortiment bevat sinds kort naast de laptophoezen ook allerlei andere stijlvolle en hippe items zoals hoezen voor Macbooks, netbooks, iPads en iPhones.

Bee like no other!
www.coverbee.nl


Einde persbericht