Ontwerpwedstrijd CoverBee - I Love my Laptop

Laptop ontwerpwedstrijd banner

Maandag, 24 januari 2011

CoverBee start haar laptophoes ontwerpwedstrijd. Deelnemers krijgen de unieke kans om hun zelf ontworpen, hippe, modieuze laptophoes samen met CoverBee op de markt te brengen. Daarnaast krijgt de winnaar ook 5% commissie op iedere verkoop.

Modieus en vooruitstrevend

Wij, van CoverBee, geloven dat wij niet als enige op zoek zijn naar dé manier om hip voor de dag te komen met laptop accessoires voor mannen en vrouwen. Daarom willen wij ook anderen de kans geven om hun ideeën en stijl aan ons te laten zien. Hierdoor blijven we vooruitstrevend en kunnen we optimaal voldoen aan de vraag naar modieuze laptop accessoires. De deelnemers beslissen wat hip is en uiteindelijk wordt het winnende ontwerp voor alle modieuze en hippe vrouwen ter wereld op de markt gebracht.

Hoe werkt het?

Deelnemers, die zich inschrijven via de website, wordt gevraagd hun creativiteit de vrije loop te laten. We vragen ze te tekenen, foto’s te maken, te plakken en de meest stijlvolle print voor onze nieuwe neopreen laptophoes collectie te ontwerpen. Het wordt hun design, waaraan zij zelf een naam mogen geven. Dit is een creatief proces en verloopt op dezelfde manier als waarop CoverBee de "Pink Candy" en haar bestseller de "Posh Leopard" ontworpen heeft. De winnende hoes wordt vervolgens in productie genomen en de winnende ontwerper ontvangt 5 procent commissie per verkochte hoes.
Buitengewoon mooi, bijzonder nuttig en op en top modieus, dat is waar we naar streven met de "I Love my Laptop" wedstrijd! De sluitingsdatum van de wedstrijd is daarom geheel in stijl op Valentijnsdag, 14 februari 2011.

CoverBee

Het Nederlandse merk CoverBee ontwerpt & produceert stijlvolle en hippe laptophoezen, die zowel functioneel en modieus zijn. Het CoverBee assortiment bevat sinds kort naast de laptophoezen ook allerlei andere stijlvolle en hippe items zoals hoezen voor Macbooks, netbooks, iPads en iPhones. Dit assortiment zal nu dankzij de wedstrijd worden uitgebreid met wederom een unieke, hippe en modieuze laptophoes, ontworpen door jou. Dus ons rest alleen nog te zeggen, grijp je kans! Schrijf je in, ontwerp die hoes! Bee like no other!

www.coverbee.nl
Aanmeld pagina: www.coverbee.nl/wedstrijd


Einde persbericht