Laptophoes Zwarte Polka Stippen

Nieuws van CoverBee

Het laatste nieuws van CoverBee. Het is makkelijk om op de hoogte gehouden te worden van de ontwikkelingen bij CoverBee. Volg ons op twitter of facebook en je mist nooit een nieuw ontwerp laptophoes!

Recente nieuwsberichten:

 • Traditioneel en hip: De Lederhosen Laptophoes!

  14 september 2011

  De Beierse Lederhosen wordt normaal gesproken gebruikt ter bescherming van de gevoeligste lichaamsdelen van een man... wat betekent, dat het ook perfect is ter bescherming van je laptop! CoverBee is met het idee gekomen om van de traditionele lederhosen broek, een hippe laptophoes te maken: de eerste Lederhosen Laptophoes ter wereld!

  Lees Verder

 • Sinterklaas, beter te vroeg dan helemaal niet!

  15 augustus 2011

  CoverBee heeft hard gewerkt aan het maken van haar Funky Farmers laptophoes. Deze zijn wij nu al aan het promoten als de Sinterklaas Laptophoes. Want de Jute zak is toch wel heel Sinterklaas..

  Bekijk de Sinterklaas laptophoes

 • Van sociale werkplaats tot laptophoes

  18 februari 2011

  Het Nederlandse bedrijf CoverBee gelooft sterk in maatschappelijk verantwoord ondernemen en produceert haar laptophoezen lokaal. Die mensen helpende die minder geluk hebben dan anderen in onze samenleving.

  Lees Verder

 • Ontwerpwedstrijd CoverBee - I Love my Laptop

  24 januari 2011

  CoverBee start haar laptophoes ontwerpwedstrijd. Deelnemers krijgen de unieke kans om hun zelf ontworpen, hippe, modieuze laptophoes samen met CoverBee op de markt te brengen. Daarnaast krijgt de winnaar ook 5% commissie op iedere verkoop.

  Lees Verder

 • CoverBee nu ook voor iPads!

  20 december 2010

  Wat zou de wereld van CoverBee er uit zien als er geen iPad hoezen waren? Precies.. dat is wat wij dachten. Nog net op tijd voor kerst voor al die gelukkige mensen met gloednieuwe iPad's, heeft CoverBee een aantal van de meest populaire modellen in de perfecte maat voor de iPad! Stijlvolle iPad hoezen.. Dat is nou een hoes!

 • CoverBee lanceert een nieuwe website

  15 maart 2010

  Klaar voor de start, af.. hier is de prachtige nieuwe website voor onze CoverBee laptophoezen. Keurig georganiseerd en natuurlijk in de onverslaanbare CoverBee stijl. Bekijk de gloednieuwe webshop met onze laptophoes, netbook boes, macbook hoes en iPhone hoes! Veel plezier, en laat ons weten wat je denkt: Laat een reactie achter op hyves, twitter of facebook!

 • Het bestverkochte product van 2009 is officieel!

  08 januari 2010

  Het is officieel.. het beste product van 2009.. want het is gewoon een prachtig exemplaar: De Posh Leopard was je # 1 ontwerp van 2009!

  "Met zijn gouden binnenvoering is deze hoes een symbool voor extravagantie en elegantie… wat een Posh Leopard!"

  Binnenvoeringen - Goud gevoerd

  Maten beschikbaar: iPhone, 15,4/ 15,6 inch Laptop, 17 inch Laptop, 13 inch Macbook, 15 inch Macbook, 10 inch Netbook en 9 inch Netbook.

 • CoverBee Laptophoezen nu voor de MacBook!

  5 november 2009

  De populariteit van CoverBee's laptophoezen heeft ons er tot doen leiden om ons assortiment uit te breiden. Nu hebben wij BeeSleeves ontworpen voor MacBooks. Vanaf nu kan je de te gekke laptophoezen van CoverBee ook krijgen voor 13" en 15" MacBooks. Laat ons welke andere ontwerpen je graag wilt hebben voor 13" MacBook hoezen en 15" MacBook hoezen.

 • Nieuwe stijlvolle ontwerpen van CoverBee

  September 2009

  Geheel nieuwe ontwerpen laptophoezen van CoverBee: Pink Candy, Snow White en 'Made in Holland'! Deze zijn een prachtige aanvulling op onze 2009 collectie. De Made in Holland is onze nationale trots en zal zeker zorgen voor een internationale bestseller. Zoooo schattig! Laat ons weten wat je denkt..

 • De CoverBee hoes voor netbooks!

  12 juni 2009

  De nieuwe kleine netbooks verdienen een beetje CoverBee aandacht.. ze zijn er nu, de netbook hoezen van CoverBee! Beschikbaar voor 8,9" netbooks en voor 10,2" netbooks. Wij zijn dol op de nieuwe kleine maten, ze zijn ongelooflijk schattig en beschermen je netbook perfect wanneer deze in je tas zit. Laat ons weten wat je denkt: Laat een reactie achter op Hyves, Twitter of Facebook!

 • CoverBee in de Hongkiats "50 laptophoezen die je ook echt kan kopen"

  28 maart 2009

  CoverBee staat in de "50 laptophoezen die je ook echt kan kopen". Wat denk je, maakt onze Posh Leopard een goede indruk bij de andere laptophoezen? - Wij denken at hij een winnaar is ;-) Bekijk het hier!

 • CoverBee Laptophoes bij de BuzzAwards!

  1 december 2008

  De stijlvolle laptophoes van CoverBee is genomineerd voor de BuzzAwards 2009.

  De Buzz Award is de landelijke prijs voor het meest Buzzable product. Je kunt naar de BuzzAwards pagina gaan en stemmen voor het 'meest buzzable' product.

Links naar partners