MacBook hoes rood leer – Love Me

Binnenvoering: Wit gewatteerd

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
€39.95
Het spijt ons, dit product is tijdelijk uitverkocht.

Andere Macbook hoezen die je misschien leuk vindt

Meer informatie

Algemeen:

De Love me Macbook hoes is het cadeau om te geven met Valentijnsdag, kerst, een verjaardag … nou, eigenlijk iedere dag is de dag om deze sleeve aan iemand  te geven en je onvoorwaardelijke liefde te uiten. And by the way mannen, dit cadeau doet alle vrouwen smelten. Het is rood, orgineel en sexy! Geef dit keer eens iets anders dan een bos rozen of een bakje gevuld met bonbons. Alle hoezen van Coverbee worden trouwens bij de sociale werkplaats gemaakt, waardoor je bij aankoop van dit product bijdraagt aan een gelijke samenleving. De buitenkant van de hoes is op stof gespoten hoogglans lak.

Bijzonderheden: De rode buitenkant wordt vergezeld door een mooie wit satijnen binnenkant, waardoor het contrast een speelse tint geeft aan het geheel.

Geschiedenis: Naast de vele dierenpatronen en kenmerken uit de Nederlandse cultuur was het tijd voor een laptophoes speciaal gemaakt voor alle tortelduifjes in Nederland. De “Love me” is de bestseller van Coverbee rond Valentijn. We hebben toen ook besloten voor een felrode kleur aan de buitenkant, want het moest immers de kleur van de liefde zijn.

Kleur: rood

Beschikbare maten:
    uitverkocht

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's MacBook hoes rood leer is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.