Jute MacBook hoes - Funky Farmer

Binnenvoering: Schapenwol (nep natuurlijk - wij houden van dieren :-) )

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
€39.95
Het spijt ons, dit product is tijdelijk uitverkocht.

Andere Macbook hoezen die je misschien leuk vindt

Meer informatie

Algemeen:

Een aparte verschijning in het assortiment is de jute Funky Farmer Macbook hoes. De ruige look aan de buitenkant wordt vergezeld door een zachte imitatieschapenvacht aan de binnenkant. Deze sleeve is handgemaakt in Nederland en bij aankoop van deze Macbook hoes steun je de minder bedeelde in de maatschappij, want alle sleeves van Coverbee worden geproduceerd in de sociale werkplaats. De sleeve oogt als een oude postzak, waardoor het een beetje Nederlandse geschiedenis bij zich draagt! 

Bijzonderheden: De Funky Farmer heeft een echte houtje touwtje sluiting zodat je laptop er niet uit kan vallen!

Geschiedenis: We wilden graag een cultuurgoed in de collectie opnemen en dit jute design is er echt een! Het doet ons terugdenken aan de oude postfabrieken en de boeren die in eenzelfde zakken aardappelen vervoerden.

Kleur: bruin

Beschikbare maten:
    uitverkocht

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's Jute MacBook hoes is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.