Zwarte stippen MacBook hoes - Black Polka

Binnenvoering: Zwart gewatteerd

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Voor 21:00 uur besteld, vandaag verstuurd
€39.95
Het spijt ons, dit product is tijdelijk uitverkocht.

Andere Macbook hoezen die je misschien leuk vindt

Meer informatie

Algemeen:

Klaar voor een mooie zwart wit combinatie in je Macboek hoes. Hier is de Black Polka. Dit klassieke ontwerp zie je vaak terugkeren in zomerjurkjes en andere vrolijke kleding. In dit geval zorgen de stippen voor een mooi chique design wat mee kan naar nette avondgelegenheden. Oorspronkelijk komt het idee met stippen uit de mode bij de pin-up girls. Het is een rustige hoes met een leuke tint door de witte stippen. We hopen dat je veel plezier haalt uit de Black Polka Macbook hoes.

Bijzonderheden: De kenmerkende stippen vallen op tussen het zwarte geheel, hierdoor lijkt de Black Polka een retro design met klassieke en stijvolle tinten.

Geschiedenis: Wij bedachten dit design doordat het stippen patroon vaak terugkomt in films. Ook wilden wij proberen om een ontwerp te maken waarin zowel een strakke tint als een speelse tint zat.

Kleur: zwart

Beschikbare maten:
    uitverkocht

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's Zwarte Polka stippen MacBook hoes is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.