Zwarte MacBook hoes - Black Dahlia

Binnenvoering: Goud gewatteerd

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
€39.95
Het spijt ons, dit product is tijdelijk uitverkocht.

Andere Macbook hoezen die je misschien leuk vindt

Meer informatie

Algemeen:

Deze egaal zwarte Macbook hoes is bewerkt met lakleer, waardoor de sleeve een chique en mysterieuze uitstraling krijgt. Bijna net zo mysterieus als de moord op Elisabeth Short die in de media werd betiteld als “Black Dahlia”. Deze gruwelijke misdaad is nooit opgelost en er zijn door de jaren heen vele complottheorieën over gemaakt die vaak zijn verfilmd of opgeschreven. Ondanks dit lugubere verhaal hopen we dat je veel plezier beleefd aan de Black Dahlia!

Bijzonderheden: Deze Macbook hoes is aan de binnenkant gevoerd met gestept goud satijn, hierdoor krijgt hij een chique en stralende uitstraling. De egale kleur zorgt ervoor dat hij opvalt in zijn eenvoud.

Geschiedenis: Naast alle drukke designs en patronen wilden we ook wat strakke ontwerpen in de collectie. De Black Dahlia is daar een van.

Kleur: zwart

Beschikbare maten:
    uitverkocht

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's Zwarte MacBook hoes is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.