MacBook case van CoverBee

MacBook caseEen MacBook case, iets waar verschillende belevingen bij zijn. Een case is niet voor niets een Engels woord waar geen eenduidige Nederlandse vertaling voor is. Het wordt door ons ook wel een doos, koker, koffer, omhulsel, huls, overtrek of trommel genoemd. Wij bij CoverBee zijn er eenduidiger over: een MacBook case is gewoon een hoes voor je MacBook. Simpel kan niet dachten wij!

Zoek je een leuke MacBook case?

Wij van CoverBee maken verschillende soorten hippe cases. Ze zijn er al voor de 11 inch, 13 inch en 15 inch MacBook. Daarnaast hebben wij ook cases voor andere Apple producten, namelijk de iPhone en de iPad.
De cases die wij hebben zijn allemaal met de grootste zorg gemaakt in Nederland. Vooral voor MacBooks zijn het opvallende items. Zo begonnen we met de Luipaard en de Delfts blauwe case. Later kwamen daar bijvoorbeeld de Pink Candy (voor vrouwen) en de VIP Lounge (voor mannen) bij.

Steeds meer stoere modellen

Hoewel het merk CoverBee in het begin vooral op vrouwen is gericht, kwamen er snel meerdere stoere modellen bij. Hoewel de Holland case door veel mannen gekocht werd, zijn er naast de VIP Lounge: de Funky Farmer (stoere jute case), Black Boa (zwart slangenleer), Brown Boa (bruin slangenleer) en Black Dahlia (zwart lakleer). Het is overigens niet zo dat deze modellen alleen door mannen gekocht worden. Onder andere het model Roos (van Mode Rosa) is meerdere keren gefotografeerd met de Black Boa: strak en door het slangenleer elegant.

Nieuwschierig? Bekijk al onze MacBook cases (onder MacBook hoezen) in onze webshop.

Naar onze MacBook case shop »