MacBook Air hoes van CoverBee

MacBook Air hoesEen ultradunne MacBook vraagt om een ultradunne bescherming. Nu je een MacBook Air hebt, wil je deze niet verstoppen, want deze opvallende laptop is er een uit duizenden. Een om trots op te zijn! Tegelijkertijd moet deze altijd mooi blijven en dus beschermd worden. Dit begrepen wij bij CoverBee ook en daarom is onze MacBook Air hoes een minstens net zo'n grote “eye-catcher” geworden als jouw MacBook Air! Een hoes waar je Air graag ingestopt en in beschermt wilt worden :-)

Wat zit er achter de MacBook hoezen van CoverBee?

Onze hoezen zijn gemaakt in de hoogste kwaliteit. Dit kunnen wij doen door onze hoezen lokaal de produceren. In de sociale werkplaats in Nederland. Omdat onze hoezen praktisch naast onze deur worden gemaakt, houden wij goede controle over de kwaliteit. In de praktijk betekent dit ook dat wij onze hoezen praktisch maandelijks vernieuwen. Zo weet je zeker dat jouw MacBook hoes van CoverBee een goede hoes is die er tegelijkertijd verbazingwekkend uit ziet!
Ook betekend het lokaal produceren van de hoezen dat wij iets terug doen naar de maatschappij. Enerzijds helpen wij mensen die minder bekwaam zijn dan andere aan een baan. Anderzijds hebben wij volledige controle over de materialen die gebruikt worden, zodat wij altijd voor de economisch meest duurzame kunnen gaan.

Vertel, waar kan ik de MacBook Air hoes krijgen?

Dat is makkelijk! Namelijk meteen hier op onze website! Ga naar onze MacBook hoes pagina en bestel een van de hoezen. Al onze MacBook hoezen zijn geschikt voor de MacBook, MacBook Pro en MacBook Air.

MacBook hoes »