Laptoptas gemaakt met een laptophoes

Laptoptas met laptophoesZojuist de mooiste tas gezien, maar kom je er achter dat je laptop daar niet goed in past? Geen probleem! Met een van de unieke laptophoezen van CoverBee kan jij je laptop in elke tas stoppen! En niet voor elk outfit een andere laptoptas nodig hebben, is wel zo handig! De laptophoezen van CoverBee zijn beschikbaar voor elke maat laptop en MacBook. Ga naar onze hoezen pagina om ze allemaal in één overzicht te bekijken.

Waarom CoverBee?

CoverBee geeft om haar omgeving en maakt de laptophoezen voor jouw tas gewoon in Nederland. Dat gebeurd niet alleen heel sociaal verantwoord, maar heeft ook nog eens het voordeel dat wij kwaliteit kunnen leveren en onze hoezen constant kunnen aanpassen.

Stijlvol

Wij maken onze laptophoezen net zo stijlvol als jouw laptoptas. Met een laptophoes van CoverBee weet je zeker dat jij jezelf onderscheidt. Met hippe prints tot strakke lakleer hoezen, welke dan ook het beste bij jou past.

Bescherming

Misschien vraag jij je af waar jouw laptophoes aan moet voldoen? Nou, ten eerste moet je laptop niet beschadigen. Je laptop in aanraking laten komen met allerlei voorwerpen (zoals sleutels) in je tas, is meestal geen succes. Daarom moet je bij het kopen van een laptophoes er op letten dat deze een sluiting heeft. Dit zorgt er voor dat je laptop niet uit de hoes kan vallen. Daarnaast moet je kijken naar de dikte van de laptophoes. Een te dunne laptophoes zou er voor zorgen dat je laptop niet voldoende beschermt is tegen kleine stootjes. De CoverBee laptophoezen zijn stevig gevoerd, waardoor dit geen probleem is!

Nieuwschierig geworden? Bekijk het laptophoes aanbod.

Onze laptophoes »