Delfts blauwe Laptophoes - Holland

Binnenvoering: Schapenwol (imitatie natuurlijk - wij houden van dieren :-) )

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Voor 21:00 uur besteld, vandaag verstuurd
€39.95
Het spijt ons, dit product is tijdelijk uitverkocht.

Andere Laptophoezen die je misschien leuk vindt

Meer informatie

Algemeen:

Bent je op zoek naar iets unieks dan ben je aan het goede adres bij deze katoenen witte laptophoes. Deze sleeve bevat de aparte patronen van het Delfts serviesgoed dat over de hele wereld bekend is. De kans dat je dit design bij een andere laptophoes tegenkomt is dan ook erg klein. Met deze laptophoes ben je zeker one of a kind. 

Bijzonderheden: Met deze kleine Hollandse figuurtjes is de Delfts blauwe laptophoes zeker een eyecatcher. Vaak wordt deze sleeve als relatiegeschenk gegeven, omdat het de Nederlandse handelsgedachte onderstreept en iedereen het design aan Nederland koppelt. Waar je ook ter wereld bent!

Geschiedenis: Bij het bedenken van deze Delfts blauwe laptophoes waren we op zoek naar een design dat typisch Hollands was. Na de Funky Farmer, Lazy Cow werd het tijd voor een echt Nederlands kenmerk! De delfts blauwe figuurtjes die alom bekent zijn! Tegenwoordig is er nog maar één fabriek in Delft die ‘echt’ Delfts blauw produceert.

Kleur: wit

Beschikbare maten:
    uitverkocht

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's Delfts blauwe Laptophoes is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.