Laptophoes van diamant

$11,000,000 Laptophoes van diamant!

Glanzend, luxueus, verleidelijk, … uniek.

Amsterdam, 19 Maart 2012, De duurste laptophoes ter wereld is zojuist ontworpen door het Nederlandse modemerk CoverBee. Diamanten hebben altijd al een speciale plaats in ons hart en nu kunnen ze je laptop bedekken. Gemaakt van meer dan 8.800 (ja, achtduizend-achthonderd!) rond geslepen diamanten, met een zuiverheid van categorie VS en een kleur van Fijn wit+. Stuk-voor-stuk geleverd met een eigen echtheidscertificaat. De opening wordt beschermd met zeldzaam zwart sabelmarter bont uit Siberië. Deze laptophoes is er absoluut één voor liefhebbers.

Inderdaad, CoverBee heeft de duurste laptophoes ter wereld ontworpen en biedt deze aan voor een prijs van $11.000.000. De diamanten laptophoes is te koop en geïnteresseerden kunnen contact opnemen met CoverBee via www.CoverBee.nl. N.B: alleen op serieuze aanvragen wordt gereageerd. Goed om te vermelden is dat de verzending wordt afgehandeld door een prominent waardetransport bedrijf, welke normaal gesproken wordt ingezet voor het vervoeren van goudstaven en bankbiljetten van de Centrale Bank. Bezoek voor meer informatie de website van CoverBee.

Diamant

Bewijs uit het verleden

De gelukkige koper van de diamanten laptophoes heeft een unieke kans voor het beschermen van zijn/ haar geliefde laptop met een hoes die vele malen meer kost dan de laptop zelf. Dit is logisch, omdat laptops gemeengoed zijn geworden. Door prijsdalingen de laatste jaren zouden deze, logisch gezien, meer moeten kosten dan laptops. Of toch niet? Vooral als deze zo uniek en luxueus zijn als de diamanten hoes. Peter, directeur van het bedrijf, lacht: "We zijn hier soms een beetje raar, maar alleen met zo’n houding kunnen wij deze briljanten accessoires ontwerpen". Maar wie koopt een accessoire zoals de diamanten laptophoes? Peter vervolgt: "De geschiedenis leert dat hoe extravaganter en raar een product is, des te waarschijnlijker is het dat er iemand is die dit waardeert en het koopt. Daarbij… accessoires zijn altijd al populair geweest in alle culturen en bij alle leeftijden, net zoals mooie sieraden. Dit maakt ons diamanten laptophoes ontwerp een absolute must-have!"

Hoe het gemaakt is

Na geïnspireerd te zijn door de "I Am Rich" iPhone app (te koop voor $999.99) in 2008, heeft CoverBee twee jaar nodig gehad om de duurste laptophoes ter wereld te ontwerpen.Om te beginnen moesten de ontwerpers van CoverBee een manier bedenken hoe alle diamanten op de hoes vast te maken. Dit is geen makkelijke taak, want er zijn duizenden diamanten die verwerkt moeten worden en die moeten de stijfheid van de hoes garanderen. Hoe dan ook, de juiste methode is ontwikkeld en de hoes met haar achtduizend achthonderd diamanten wordt hiermee even stevig als alle andere hoezen. Er was dan alleen nog één ander probleem: de diamanten konden de laptop bij de opening beschadigen. De oplossing was om het zeldzame sabelmarter bont te gebruiken bij de opening van de hoes. Deze uit Siberië afkomstige huid geeft niet alleen een prachtige uitstraling, maar het voelt ook nog eens geweldig aan, terwijl je de laptop in de hoes stopt. Overigens geen zorgen, als CoverBee al delen van dieren in haar producten gebruikt, alleen van dieren die aan een natuurlijke dood gestorven zijn.

Diamanten, diamanten, diamanten…

Diamant

Altijd een symbool van roem en rijkdom, koningen en koninginnen bedekt met diamanten.. Meer het tegenovergestelde van sociale gelijkheid en een symbool van onze materialistische maatschappij. De meeste diamanten zijn afkomstig uit landen waar de mensen die in de diamantmijnen werken nooit in staat zullen zijn te kopen wat ze vinden. CoverBee is vastbesloten om een statement te maken met haar laptophoes van $11.000.000, welke laat zien dat alles prima is, zolang er iemand is die het wilt kopen. Of niet?


Download afbeelding in hoge kwaliteit:

Bee like no other!