Zwarte stippen Laptophoes - Black Polka

Binnenvoering: Zwart gewatteerd

Eigenschappen:

  • Handgemaakt in Nederland
  • Gemaakt in een sociale werkplaats
  • Dutch Design
  • GRATIS verzending
  • Voor 21:00 uur besteld, vandaag verstuurd
€39.95
Het spijt ons, dit product is tijdelijk uitverkocht.

Andere Laptophoezen die je misschien leuk vindt

Meer informatie

Algemeen:

Deze klassieke zwart wit combinatie draagt de naam Black Polka laptophoes. Wanneer je op zoek bent naar een meer klassiek ontwerp die ten alle tijden netjes overkomt is de black polka laptophoes misschien iets voor jou. Je kunt hem makkelijk meenemen naar avond gelegenheden waar gepaste kledingvoorschriften zijn. Het ontwerp doet ook zeer zeker denken aan de fashion bij pinup girls, waarin ook vaak stippen zijn verwerkt. De binnenkant van de sleeve is zwart gestept. Dit geeft de laptophoes een rustige uitstraling, waardoor het niet een excentriek ontwerp is. De kwaliteit van de sleeve wordt gewaarborgd door strenge controle. We controleren iedere hoes op eventuele foutjes voordat deze wordt opgestuurd. We hopen dat u veel mooie momenten met deze laptophoes beleefd!

Bijzonderheden: De kenmerkende stippen vallen op tussen het zwarte geheel, hierdoor lijkt de Black Polka een retro design met klassieke en stijvolle tinten.

Geschiedenis: Het idee voor deze sleeve is ontstaan naar aanleiding van de rage met betrekking tot Black Polka. Ineens liepen veel mensen in zwarte shirts, rokken en bandana’s met witte stippen erop. Wij hebben als antwoord de Black Polka laptophoes ontwikkeld. Het doet een beetje denken aan de zomerse films met Franse accenten.

Kleur: zwart

Beschikbare maten:
    uitverkocht

Social fashion uit Nederland..

CoverBee's Zwarte Polka stippen Laptophoes is origineel ontworpen en handgemaakt in Nederland. Elk product is van het begin tot het eind met de hand gemaakt, door middel van traditionele technieken die al meer dan 100 jaar gebruikt worden. Wij geloven dat mensen de herkomst van hun producten belangrijk vinden en wij zijn er trots op dat onze producten lokaal zijn geproduceerd, met een goede bedrijfsvoering en een perfecte kwaliteit.