iPhone 4 hoesjes van CoverBee

iPhone 4 hoesjesEen nieuwe iPhone, eindelijk een telefoon die er geweldig uit ziet, maar ook nog eens geweldig makkelijk werkt. Daar moet je trots op zijn! Wij van CoverBee zijn ook trots op de iPhones die bij ons op de werkvloer zijn en vonden dat het hoog tijd was om daar iphone 4 hoesjes voor te maken.
Natuurlijk moest dit hoesje niet een gewoon hoesje zijn, maar een hoesje dat naast functioneel is, er ook nog eens verbazingwekkend uit ziet! Al snel kwamen wij met het luipaard hoesje en onze slangenleer Black Boa. Inmiddels bestaat ons assortiment uit meer dan 10 verschillende soorten!

Waarom zijn die hoesjes toch zo belangrijk?

Dat verschilt van persoon tot persoon. Iemand kan zijn iphone 4 alleen in zijn broekzak stoppen. Geen probleem, als er geen sleutels bijkomen. Veel vrouwen doen hun iphone in hun handtas. Met alle andere items in die tas is het voor de iPhone daar geen veilige plek. Daarnaast vinden veel mensen het fijn om hun iPhone op een zachte ondergrond op hun bureau te leggen. Dan beschadigt deze niet, ook niet als deze trilt.
Gebruikers doen meestal minimaal 2 jaar met hun iPhone 4 en dan moet deze er ook 2 jaar lang mooi uit zien. Daarom zijn wij bij CoverBee met het iPhone 4 hoesje gekomen. Eigenlijk is het iPhone 4 hoesje precies hetzelfde hoesje als wij voor de iPhone 3 aanbieden, dus die heb je in onze webwinkel nodig.

Vind jij al die krasjes op je iPhone niet zo erg, maar irriteer jij je aan al die iPhone's om je geen die er hetzelfde uit zien als de jouwe? Dan wil jij je misschien wel onderscheiden met een bijzonder hoesje! Geen krasjes, maar onderscheid maken!

Waar wacht je nog op? Bekijk snel al onze hippe hoesjes:

iPhone hoesje kopen »