iPad beschermhoes van CoverBee

iPad beschermhoesNet een nieuwe iPad gekocht? Dan wil je deze natuurlijk nieuw houden. Een kras zit immers in een klein hoekje. Hoewel een iPad erg sterk is, wil je het beeldscherm het meest beschermen. Het is juist voor dit deel van de iPad het vervelendst bij het gebruik als er een kras op zit. Daarom is een iPad beschermhoes is een must.
Een iPad beschermhoes, ook wel een iPad hoes of iPad Sleeve genoemd, is een hoes dat over je iPad heen gaat. Deze hoes beschermt vooral tegen krasjes. In minder mate ook tegen stootjes en water. Er is qua beschermhoezen veel te kiezen. Zo is er een neopreen iPad beschermhoes, houten iPad beschermhoes, maar ook stoffen iPad beschermhoes. Neopreen heeft het voordeel dat het relatief hard is, een nadeel is dat het stug is en er meestal niet bijzonder uit ziet. Hout is wel bijzonder! Pas alleen op met water. Stoffen hoezen kom je af en toe ook tegen. Deze zijn verkrijgbaar in velen bijzondere uitvoeringen. CoverBee heeft zo een Delfts Blauwe versie gemaakt, typisch Hollands!

Beschikbaarheid

CoverBee heeft hoezen die zowel hip zijn als modieus. De hoezen zijn een echte ‘eye-catcher’. Daarnaast is CoverBee erg maatschappelijk betrokken en worden haar hoezen daarom in de sociale werkplaats gemaakt. CoverBee heeft twee iPad beschermhoezen, namelijk:

  • De Classic: dit is een hoes waar je de iPad makkelijk in en uit haalt. Met een opening aan de zijkant. Deze beschermhoes is geschikt voor zowel de iPad1 als de iPad2. De Smart Cover gaat past er echter niet bij.
  • De Zipper: deze hoes heeft een rits. Je iPad kan er zo niet uitvallen. Ook is de hoes dikker, waardoor het nog meer bescherming geeft. Deze beschermhoes is ook voor de iPad1 en de iPad2 geschikt. Ook de iPad met Smart Cover gaat er goed in!

Geïnteresseerd geraakt?
iPad hoes kopen »