iPad 3 Sleeve van CoverBee

iPad 3 sleeveDe nieuwe iPad 3 sleeve is uit!

Hier bij CoverBee proberen wij altijd om in de voorhoede te blijven van wat er gebeurt in de gadget wereld. Natuurlijk hebben we dan ook altijd de nieuwste hoezen voor de laatste Apple producten. De iPad 3 (3e generatie) heeft nog meer functies heeft dan zijn voorgangers, maar in grootte en stijl zijn ze niet veel anders. Onze iPad Sleeve is daarom eigenlijk gewoon een iPad 3 sleeve, beschikbaar in onze winkel.

Even een stap terug naar het doel van een beschermende hoes.. Primair gezien zijn wij van mening dat een de beschermende functie van een hoes niet langer voldoende is. Een hoes die je iPad alleen maar beschermt is dus niet meer genoeg. Vandaar dat je meer wilt dan functionaliteit. Stijl en de beroemde “Look and feel” van een product zijn belangrijke eigenschappen geworden. Vooral als het gaat om Apple fans, die over de hele wereld bekend staan om het belang dat zij hechten aan goed uitziende producten.

Andere eigenschappen die wij denken dat belang zijn bij het vervoeren van je iPad zijn: de manier waarop de hoes je gadget beschermd. Beschermt het tegen spatwater? Beschermt het tegen kleine stootjes? Kan je jouw iPad 3 zonder zorgen in de backback stoppen? Deze en andere vragen moet jij hebben wanneer je een hoes wilt kopen.

Enkele andere functies die wij belangrijk vinden zijn zaken als gebruiksvriendelijkheid. Is het makkelijk om de hoes om de iPad 3 te doen en kan je de hoes er weer makkelijk af halen? Kan je een telefoon en pen in de hoes bij je iPad stoppen? Of ben jij iemand die niet teveel items in één tas wilt stoppen?

Nou, wat je voorkeur dan ook is, wij hopen dat jij de sleeves die wij in onze winkel hebben leuk gaat vinden voor je iPad 3, maar ook de iPad 2 of de eerste iPad. Kijk wat je wilt en kies de sleeve die het meeste aan je behoeftes voldoet. Mocht je vragen hebben die niet beantwoord worden op onze website, neem dan gerust contact met ons op! Ga naar onze iPad sleeve overzichts pagina.

Alle hippe iPad hoezen »